Barion Pixel

 

KÉRLEK, HAGYD JÓVÁ A SÜTIKET A SÜTIKKEL KAPCSOLATOS IRÁNYELV ÉRTELMÉBEN! KÖSZÖNÖM!

Menü

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Úgy kezdődött, hogy minek vegyek ilyet, és ma azt kérdezem, hogy tudtam élni nélküle?? Nagyon szeretem, és ajánlom!

Emma 

 

A legszuperebb kenyérzsák!

Judit 

 

 

Maximálisan elégedett vagyok! Sokáig eltartható benne a kenyér, és nem mellesleg nagyon-nagyon igényes, és szép!

Emese

 

Ez egy tökéletes kenyérzsák. Már kézbe venni is élmény, mert nagyon szép, a tapintása is kellemes. Teljesen helytálló, ami a termékismertetőben szerepel, valóban több napig frissen tartja a saját sütésű, házi kovászos kenyerünket és a vágási felület is alig szárad meg. Mindenkinek jó szívvel ajánlom.

Edit

 

 

A férjem csodálatos kovászos kenyereinek végre van méltó frissen tartó zsákja. Letisztult, természetes és működik! Sokkal jobb, mint a konyharuha-nejlonzsák kombó.

Bori

 

Volt hasonló zsákom más gyártótól, de erről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Erős bélés, gyönyörű külső, ebben tényleg jó állagú marad saját kenyér, Aldis zsemle, bármi. A legjobb textilből van, és ez látszik, érződik, ahogy a belefektetett munka is. Minden háztartásban hasznos lesz!

Emma 

 

 

Szép, igényes és tényleg tökéletesen működik!

Éva

 

Ez a második zsák, amit rendeltem, az első egy próba volt. Bevált   Mióta használom, nem kellett kidobnom penész miatt kenyeret.... Szuper, és sokkal szebb, mint bármilyen zacskó. Nagyon elégedett vagyok!

Judit

 

 

Nagyon szép, igényes munka. Valóban több napig frissen tartja a terméket. Korrekt, udvarias kapcsolattartás. Gyors kézbesítés. Maximálisan elégedett vagyok.

Sz. Gáborné

 

Nem szeretem a kiszáradt kenyeret. Sokféle kenyértartó kapható, fából, fémből még cserépből is, de ezeknél jobban véd egy konyharuha. Az itt vásárolt zsák viszont több ennél: kívülről nagyon ízléses pamutvászon, egyedi mintával, belülről viszont egy különleges rétege van, melynek tapintása emlékeztet a nylonra, mégis légáteresztő. Épp annyira, amennyire optimális. A hagyományos kézműves termék és a korszerű anyaghasználat ideális ötvözete: gratulálok és köszönöm.

Imre

 

 

Ez a kenyérzsák nagyon szép, igazan friss marad a kenyér. Gsztusos,öröm beletenni a házi kenyeret amit sütök. Gyors pontos szállítás. Picit drága volt elsőre,de most már azt mondom minden pénzt megért. Még gondolkozom ,hogy veszek meg egyet.

Anikó

 

Az első két zsákot (egy kicsit és egy nagyot) magamnak vettem, az újabb két zsákot ajándéknak szánom, mivel tökéletesen bevált! A kenyér nem szárad ki és egyáltalán nem penészedik akár egy hétig is! Ráadásul gyönyörűen kidolgozott termék! Öröm ránézni!

Györgyi 

 

 

Tökéletesen működik, már az első használatakor bizonyított, az egy napig műanyag zacskóban tartott kovászos kenyér még további egy hétig bírta ebben a zsákban kiszáradás és penészfoltok nélkül. Külön öröm, hogy nagyon jól néz ki, és egy magyar vállalkozást támogathattam a vásárlással.

Izabella 

 

Már 2 db kicsi és 2 db nagy kenyér tartó zsákot vásároltam! Jutott belőle a gyermekeimnek is! A házi kovászos kenyér 1 hétig finom marad benne! Emellett nagyon szép ízléses termékek, a konyha díszei! Látszik a gondos, igényes kézműves munka! Gratulálok és köszönöm, hogy kitalálta és elkészítette Cornides Ágnes! Csak mindenkinek ajánlani tudom!

Margit

 

 

Igényes kidolgozás, kiváló minőség, a reklám valóságon alapul: védi a kenyeret a kiszáradástól és a penészesedéstől akár egy hétig is! Nagyon jó, hogy felhívják a figyelmet arra, hogyan kell kimosni, szárítani, kezelni a kenyeres zsákot, hogy sokáig szolgáljon minket ez a remek termék!

Györgyi 

 

Nagyon jól működik és gyönyörű!

Anna 

 

 

Nagyon meg vagyok elégedve a Kenyértartó zsákokkal. Egy kicsit és egy nagyot is vettem, egyelőre a kicsit vettem használatba.
A zsák gyönyörű, öröm ránézni. Most folyik a tesztelés: 5. napja van benne a kenyér (két db teljes kiőrlésű veknit tettem bele, már a másodikat fogyasztjuk). A kenyér szinte ugyanolyan, mint az első nap volt, és nyoma sincs a penésznek. Ez egy csodazsák! Örülök, hogy rátaláltam! Köszönöm, hogy elkészítették!

Györgyi 

 

Hasznos és csodaszép!

Ági 

 

 

Nagyon szép, precíz munka, gyönyörű termék!

Adrienn 

 

Nagyon bevált, szeretem

Ildikó 

 

 

Egyszerűen szép. És tényleg friss marad benne a kenyér.

Zsuzsa 

 

Szépséges és nagyon jól működő kenyérzsák. Házi kenyeret tartok benne, sokáig megtartja a puhaságát. Amit fejlesztenék rajta: összehúzható zsinór, azt gyorsabban lehet kezelni.

Zsanett 

 

 

Nagyon meg vagyunk elégedve vele. Azt kaptuk amit vártunk. A mérte egy kicsit lehetne hosszabb.

Gabriella 

 

Egy lenvászon kenyérzsák elégedett birtokosaként a pamutvászon zsákot is ki akartam próbálni: és ez is szuper minden tekintetben! Igényesen, ízlésesen elkészített termék, ami nem csak napokig frissen tartja a péksüteményeket, de élmény ránézni és kézbe venni a konyhában. Mindenkinek ajánlom:)

Ági 

 

 

 

Roppant stílusos, kellemes anyag, kiváló a kenyér és péksütemény tartóssága.
A nagyobbat karácsonyi ajándéknak fogja kapni lányom és családja, aki kovászos kenyeret és péksüteményeket süt. Szerintem nagyon fog neki örülni.

Rita 

 

Szép, igényes darab és tényleg tökéletesen működik!

Éva 

 

 

Nagyon szeretem a kenyér zsákot! Finom benne a saját sütésű kovászos kenyerem! Férjem is nagyra értékeli ezt a termeket!

Margit

 

Ízlésesen megtervezett, tényleg sokáig frissen tartó kenyérzsák. Csak ajánlani tudom.

Mária 

 

 

Régóta szemeztem vele, de most kicsit olcsóbb volt, így megvettem Nagyon bevált.

Orsi 

 

Egy fél kilós kenyér bőven elfér benne, puha és tiszta hatása van. A kötözőjét nem használjuk, inkább csak aláhajtom a száját. Úgy szebb is és kevésbé gyűrődik. Két hete teszteljük, eddig tökéletesen bevált

Zsófia 

 

 

Nagyon szép kenyérzsák és 4-5 napig friss marad benne a kenyerünk.

Ibolya 

 

Kíváló termék, nagyon szeretem.

Mona 

 

 

Idén a családom minden tagja kapott ajándékba,kenyér,illetve a kissebbek uzsonás zsákot. Nagyon örültek neki!

Magdi 

 

Egyenletes szálú, nagyon erős anyag és jól működő bélés, bevált!

Anna 

 

Egy csepp művészet a konyhában. Látszik, hogy szeretettel és hozzáértéssel készült.

Emese