Barion Pixel

 

KÉRLEK, HAGYD JÓVÁ A SÜTIKET A SÜTIKKEL KAPCSOLATOS IRÁNYELV ÉRTELMÉBEN! KÖSZÖNÖM!

Menü

BIZTONSÁGOS FIZETÉS

Webáruházunkban a megrendelést három módon tudod kifizetni:

-Banki átutalás
Banki átutaláshoz a megrendelést követően elküldjük az utaláshoz szükséges adatokat, melyet online, netbankon keresztül, vagy banki befizetéssel tudsz kiegyenlíteni magyar vagy külföldi bankból is. Ez a fizetési lehetőség minden országban elérhető, ahová szállítunk. Vevő bármely ország pénzintézeténél vezetett számlájáról tud fizetést indítani az alábbi adatokkal:

Átutalási adatok:

kedvezményezett: Cornides Kft.
számlaszám: 11748052-24858924

-Barion bankkártyás fizetési lehetőség 
Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg forintban. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. 

-Utánvét 
A vásárló a vásárolt áru ellenértékét és a szállítás díját a kézbesítőnek fizeti ki. Ez a fizetési lehetőség 20.000 Ft-os megrendelés végösszeg fölött nem érhető el technikai ok miatt.
Amennyiben a vásárolt termékek kifizetését megtagadja, köteles a webáruház üzemeltetőjének a szállítási díjat és az utánvét kezelési költséget kifizetni. A szállítási díj kifizetését a csomag webáruházhoz történő visszaérkezte utáni kapcsolatfelvételtől számított 7 napon belül kell megtennie. Késedelmes fizetés esetén a késedelmi kamatot a Ptk. törvényben foglaltak szerint számítjuk fel. Ha a csomagot ingyen szállítottuk összeghatár illetve kuponos ajánlat miatt, a szállítási díjat akkor is ki kell fizetnie. Ebben az esetben azzal az összeggel számolunk, amennyi a megrendelt termékek ingyen szállítás nélküli díja lett volna.A szállítási díjat abban az esetben is meg kell részünkre fizetnie, ha a csomagot ingyen szállítottuk ingyen szállításra jogosító összeghatár illetve ingyen szállításra jogosító kuponos ajánlat miatt. Ebben az esetben azzal az összeggel számolunk, amennyi a megrendelt termékek ingyen szállítás nélküli díja lett volna, hisz cégünk azt a futárszolgálatnak is köteles kifizetni.  

A fizetés módját a "Pénztár" oldal "Fizetés" menüpontja alatt kell kiválasztani.

Amennyiben banki átutalást vagy bankkártyás fizetést választott a Vevő a megrendelésben és a megrendelt termékek ára a megrendelés visszaigazolását követő 8 munkanapon belül nem kerül kifizetésre (Szolgáltató bankszámláján jóváírásra), úgy Szolgáltató szabadul az ajánlati kötöttség alól és nem köteles a megrendelés teljesítésére (4 illetve 8 nap után fizetési emlékeztetőt küldünk, utána töröljük a kifizetetlen megrendelést).